Nieuwe Microsoft Copilot Laptops en PC's met AI Copilot, NPU en Ultra Processor

Nieuwe Copilot Laptops en PC's met NPU en Ultra processors.CoPilot SnapDragon

Microsoft heeft nieuwe Copilot laptops en pc’s aangekondigd van merken zoals HP, Lenovo, Dell, Acer, Asus en Samsung.

Copilot+ PC’s: Snel en Intelligentie
De Copilot+ PC’s zijn de snelste en meest intelligente Windows-PC’s ooit. Met krachtige hardware die meer dan 40 TOPS (biljoen verwerkingen per seconde) kan verwerken, bieden ze toegang tot de meest geavanceerde AI-modellen. Deze PC's zijn uitgerust met 8 high performance cores en 4 efficiency cores in de Snapdragon X Elite CPU, geoptimaliseerd voor AI-workloads.

Nieuwe Microsoft Copilot Updates
Updates omvatten verbeteringen voor Cocreator in Paint, Designer, Windows Studio Effects en Live-ondertiteling. De nieuwe AI-tool, Microsoft Recall, stelt gebruikers in staat snel documenten, afbeeldingen en meer terug te vinden op hun pc. Er zijn meer native Arm64-apps voor Windows beschikbaar, waaronder Chrome, Spotify, Zoom, Slack, Blender en Davinci Resolve.

Krachtige Prestaties
De AI in de Copilot laptop verbetert de prestaties van meerdere onderdelen zoals de videokaart, processor, werkgeheugen en NPU (neural processing unit). Deze AI optimaliseert de kracht naar elk onderdeel, wat resulteert in een soepelere werking en sneller schakelen tussen taken en programma’s.

Snapdragon X Elite Processoren
De Copilot+ laptops zijn uitgerust met krachtige Snapdragon X Elite en X Plus processoren, ontworpen voor AI. De NPU, met 40+ TOPS, kan 45 biljoen bewerkingen per seconde uitvoeren, waardoor de laptop meerdere zware taken tegelijk snel kan verwerken.

Langere Batterijduur
De AI in de Copilot laptops zorgt voor een langere batterijduur, gemiddeld een gehele werkdag. De AI voorkomt onnodig stroomverbruik door prestaties en energieverdeling te optimaliseren. De AI past ook de schermhelderheid aan via lichtsensoren om stroom te besparen en verbetert de batterijgezondheid voor een langere levensduur.

Fotografisch Geheugen
De AI biedt een 'recall'-functie, waarmee gebruikers snel documenten, e-mails, webpagina’s en berichten kunnen terugvinden door een beschrijving te geven. Informatie zoals websites en bestanden kunnen worden afgeschermd van de AI voor privacy.

Co-Creator
Met de nieuwe Co-Creator-functie kunnen gebruikers hun creativiteit de vrije loop laten. Door tekeningen of tekst te gebruiken, genereert de AI een interpretatie van de visie van de gebruiker en geeft suggesties voor verbeteringen.

HP: Intuïtieve Gebruikerservaring
HP's Al-engine met speciale NPU leert van de gebruiker en zorgt voor betere prestaties en efficiëntie. Met de HP Al Companion kun je alles uit je AI-pc halen, met energiezuinige prestaties en multitasking-mogelijkheden als een pro.

De Nieuwste AI HP OmniBook X HP ProBook 460 G11 met CoPilot & Ultra processor HP EliteBook G11 met CoPilot & Ultra processor
OmniBook met AI CoPilot, NPU en Ultra Processor HP ProBook G11 met AI CoPilot, NPU en Ultra Processor EliteBooks met AI CoPilot, NPU en Ultra Processor

 

Lenovo: AI Everywhere
Lenovo breidt zijn AI-portfolio uit met nieuwe Edge-to-Cloud-serverplatforms en 70 AI-ready producten. Deze omvatten nieuwe Lenovo ThinkEdge- en ThinkSystem-platforms, speciaal ontwikkeld voor elke AI-workload. Dit ontsluit wereldwijde data-intelligentie op verschillende locaties, van fabrieken tot commerciële keukens.

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat