Met welke HP Probook laptop vraag kunnen we je helpen?

HP inc support

Wist je dat HP 3 maanden gratis setup support aan biedt voor al je installatie vragen?

Bel +31 20 504 0646 kies 3# zakelijk, 2# computing producten.

HP Support Assistant voor pc
HP Support Assistant is opgenomen op nieuwe HP desktop- en notebook-pc's. U kunt het op pc's van andere fabrikanten installeren voor eenvoudige toegang tot ondersteuningsbronnen en hulpprogramma's voor HP printers en pc's. Klik op het pictogram  op de taakbalk om HP Support Assistant te starten of download nu.

De functies van HP Support Assistant zijn onder andere:
Geautomatiseerde oplossingen en probleemoplossers
Veel voorkomende problemen oplossen met behulp van de probleemoplossers en geautomatiseerde oplossingen van HP Support Assistant. Als het probleem met deze hulpprogramma's niet kan worden opgelost, kan HP Support Assistant u helpen om extra ondersteuningsbronnen voor uw specifieke apparaat te vinden.
 
Afgestemde ondersteuning
Beheer uw verbonden HP apparaten wanneer u een nieuwe ID of aanmelding maakt met uw bestaande aanmeldgegevens. Wilt u nieuwe berichten of updates voor de pc of printer van een vriend of gezin bijhouden? U hoeft alleen maar hun apparaat aan uw lijst toe te voegen en u zult automatisch een melding ontvangen. U kunt ook beschikbare en geabonneerde HP services bekijken.
 
Automatische updates
Verbeter de prestaties en betrouwbaarheid van uw pc's en printers met automatische firmware- en stuurprogramma-updates. U kunt uw opties configureren voor het automatisch installeren van updates of om u te waarschuwen wanneer updates beschikbaar zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=ksN8iBcyEsM

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat