Over Ons

Welkom bij TechOutlet.eu, Bij TechOutlet streven we ernaar om onze klanten niet alleen toegang te bieden tot de nieuwste technologie en elektronica, maar ook om een onvergelijkbare winkelervaring te bieden, ondersteund door topklasse klantenservice en uitstekende productkennis.

Onze Missie

Onze missie bij TechOutlet.eu is eenvoudig: het bieden van hoogwaardige technologische nieuwe producten tegen outlet prijzen. Wij geloven dat technologie toegankelijk moet zijn voor iedereen, en door onze uitgebreide relaties met leveranciers over de hele EU, zijn we in staat om uitzonderlijke aanbiedingen en exclusieve producten te bieden die nergens anders te vinden zijn.

Wat Ons Onderscheidt

Diep Assortiment: Van de nieuwste laptops en pc's tot drones en networking, wij bieden een beperkte scala aan producten om aan om zo nog scherpe in te kopen en al uw technologische behoeften te voldoen.

Uitstekende Klantenservice: Onze klantenservice staat centraal in alles wat we doen. Ons team van deskundigen staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zowel voor als na uw aankoop.

Concurrerende Prijzen: Door onze unieke positie in de markt kunnen we onze producten aanbieden tegen prijzen die moeilijk te verslaan zijn. Bij TechOutlet vindt u altijd de beste deals.

Duurzaamheid: We zijn toegewijd aan duurzaamheid en proberen waar mogelijk milieuvriendelijke producten en verpakkingen te gebruiken.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Ons team staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via telefoon +31-854866218, [contactinformatie]. Voor meer informatie over onze producten en diensten, bezoek www.techoutlet.eu.

Bedrijfsgegevens:
Nederland
Office:
Harderwijkerweg 24, 3852AD Ermelo
Warehouse:
Bijsterhuizen 2027, 6604 LH Wijchen Einsteinlaan 45, 9615 TE Kolham
KvK 70850275
BTW# NL858484225B01

Bulgarije
Office:
Nartsis 45, 1415, Sofia
Warehouse:
ul. "Prodan Tarakchiev" 16, 1540 Sofia
BTW# BG202668915

WhatsApp Chat WhatsApp Chat